Opendi Stadtbranchenbuch
Schateiland
Gratis inschrijven
Load map

Schateiland

Training Aids Education Leiden
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Herengracht 12 Kaart
Plaats
2312 LD  Route Leiden
Adres
Herengracht 12, 2312 LD Leiden
Telefoon
06 26961659
Open today
E-Mail
info@schateiland.com
Twitter
schateilandnl
Facebook
fb.com
Website
Yext Logo

Informatie

Ontdek de schatten in uw team op onze unieke eilanden. Wij bieden verfrissende en dynamische OR-cursussen, OR-training en teamdagen. Uw ondernemingsraad of team ontdekt ieders kwaliteiten en vertaalt deze naar de praktijk. U vaart terug met concrete inzichten en voornemens. Onze deelnemers waarderen ons trainingsbureau met een 9,1 voor inhoud, trainers, organisatie en contact. Wij zijn gekozen tot Beste Opleider van Nederland. Schateiland maakt gebruik van dynamische oefeningen waardoor deelnemers inzicht krijgen in de kwaliteiten van het team. U speelt een spel waarin u in 15 minuten samen kaas moet maken of u doet een oefening over het omgaan met verschillende belangen. Of u doet vooraf een drijfverentest of teamrollentest om te ontdekken hoe ieder teamlid beter ingezet kan worden. U kunt ook kiezen voor actieve oefeningen waarbij uw team ervaart wat wel en niet werkt in de samenwerking. Waar mogelijk gaan we naar buiten. De wei in of het forteiland op. Uw team heeft samen een leuke dag én gaat naar huis met concrete afspraken. Onze programma’s vinden plaats op unieke eilanden of op 75 bijzondere locaties bij u in de buurt. U bent van harte welkom op onze eilanden bij Utrecht, IJmuiden, Rotterdam of Tilburg. Als onze eilanden te ver rijden zijn, denken wij graag met u mee over een bijzondere locatie bij u in de buurt. Wij geven onze OR-trainingen en teamdagen liever niet op kantoor of in een hotel langs de snelweg. Wij maken met u een programma dat past bij het type team of OR en uw doelen voor de training of teamdag. Onze meest gekozen programma’s zijn: Teambuilding/OR-basiscursus startende ondernemingsraad OR-training Doelgericht samenwerken – met teamrollentest Effectief communiceren en vergaderen in de OR WOR-cursus Kleurrijk samenwerken – met drijfverentest Onze trainingen en teamdagen geven wij ook in het Engels. Wij werken voor een groot aantal verschillende klanten.

Schateiland is gevestigd op Herengracht 12 . Het volgende wordt aangeboden: Training Aids Education In Leiden zijn er 5 andere Training Aids Education. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Bedrijven, Teambuilding, Teamcoaching, Training, Training op maat, Leidinggeven, or-training, or-cursus, cursus ondernemingsraad, training ondernemingsraad.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Schateiland

Give stars

Openingstijden

Foto's

Foto's Schateiland
Foto's Schateiland
Foto's Schateiland
Foto's Schateiland
Foto's Schateiland
Foto's Schateiland
Foto's Schateiland
Foto's Schateiland
Foto's Schateiland
Foto's Schateiland

More Training Aids Education in your neighborhood

Rhijngeesterstraatweg 40 D 2341 BV Oegstgeest
Yext Logo
Wassenaarseweg 75 356C 2223 LA Katwijk zh

pardalis - Nathalie van Dam

Roomburgereiland 3 2314 XN Leiden
Yext Logo
Haagweg 4 F8 2311 AA Leiden

MCT - Training

Van Hemessenkade 22 2481 BH Woubrugge
Yext Logo

Keepintouch Training & Coaching

Roodborststraat 40 2333 VR Leiden
Yext Logo
Gerda Brautigamsingel 44 2331 SJ Leiden
Yext Logo

Categorieën

Training Aids Education